Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών της ΠΕ Καβάλας [πίνακας]

Πρώτη η ΔΑΚΕ, δεύτερη με μόλις δύο ψήφους διαφορά η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών. Η ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης και το «ευχαριστώ» προς όσους και όσες τη στήριξαν

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από τις εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (ΣΕΠΕ).

Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε η ΔΑΚΕ και δεύτερη με μόλις δύο ψήφους διαφορά η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών.

Η ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών χαιρετίζει τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που στις 14 και 17/6/2024 έλαβαν μέρος στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για τον Σύλλογο ΠΕ Καβάλας και αντιπροσώπων για 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ.

Ιδίως αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που στήριξαν την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ) καθιστώντας τη 2η δύναμη, με δύο μόλις ψήφους διαφορά από την ΔΑΚΕ (195-193) για το ΔΣ του Συλλόγου. Η εκμηδένιση της διαφοράς από τις ΔΑΚΕ -ΔΗΣΥ, η τεράστια άνοδος κατά 89 ψήφους (104-193) και κατά 10,3% (15,5% -25,8%) συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές, αλλά και ο ένας επιπλέον αντιπρόσωπος για τη ΔΟΕ μας γεμίζουν με δύναμη και αποφασιστικότητα. Η άνοδος αυτή είναι πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον και τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Γνωστοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση (Διεύθυνση, Κυβερνητικούς Συνδικαλιστές και Αξιολογητές) πως η προσπάθεια επιβολής της πολιτικής που προωθεί την κατηγοριοποίηση των Σχολείων και των Εκπαιδευτικών θα συναντά  ακόμα μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη αντίσταση.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας γεμίζει με αισιοδοξία και κουράγιο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη επιμονή την προσπάθειά μας για Σωματείο και Ομοσπονδία που θα είναι στήριγμα του αγώνα, στο πλευρό του εκπαιδευτικού, αντάξια των αναγκών μας!