Ένωση Συλλόγων Γονέων Καβάλας: Συνάντηση με όλους τους Συλλόγους στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Κάλεσμα σε όλους τους εκπροσώπους των σχολείων απευθύνει η Ένωση για να κλιμακωθεί ο αγώνας για την ανάκληση της απόφασης για τη συγχώνευση τάξεων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Πρόσκληση προς όλους τους αντιπροσώπους και εκλεγμένα μέλη των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των Σχολείων του Νομού Καβάλας, για συμμετοχή τους στην ενημερωτική εκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση με θέμα την ανάκληση της απόφασης για συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, απευθύνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Ύστερα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας , σας καλούμε την Τετάρτη  03 Ιουλίου 2024  και ώρα 19:00 όπως παρευρεθείτε σε ανοικτή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» επί της οδού Αβέρωφ 16  στην Καβάλα, προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με τις κινητοποιήσεις , το σχεδιασμό και την ανάληψη κοινής και αποφασιστικής  δράσης με στόχο την  ανατροπή και  μη εφαρμογή ή έστω τροποποίηση  της πρόσφατης απόφασης της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας με θέμα «Καθορισμός λειτουργικότητας Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για το σχολικό έτος 2024- 2025», σύμφωνα με την οποία μειώνεται η λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων στις οποίες εδρεύουμε, έχοντας δυσμενείς συνέπειες ειδικότερα  για τα 7ο , 14ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία , καθώς και για το Δημοτικό Σχολείο Φιλίππων.

Στην συνάντηση θα παρευρεθούν και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδία Γονέων & Μαθητών της Περιφέρειας  ΑΜΘ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο e mail της Ένωσης ή επικοινωνήστε με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων κ. Βασίλειο Μαυρομμάτη στα τηλ. 6999232355 – 6973231326».