Αστέρας-Κορασίδες: Τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό στην τελική φάση του 35ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος στα Τρίκαλα

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 18 έως το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Κατσιμήδειο Αθλητικό Κέντρο των Τρικάλων

Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσουν την παρουσία τους στην τελική φάση του 35ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ οι κορασίδες του Αστέρα Καβάλας. Τα κορίτσια του συλλόγου που κατάφεραν μετά από μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στην τελική φάση του θεσμού, ολοκληρώνουν αυτή την περίοδο την προετοιμασία τους για το μεγάλο αυτό αθλητικό ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 18 έως το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Κατσιμήδειο Αθλητικό Κέντρο των Τρικάλων.

Στην τελική φάση συμμετέχουν οι 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και Αστέρας, γεγονός που αποτελεί από μόνο του τεράστια επιτυχία. Το συγκρότημα της Καβάλας θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο, με αντιπάλους τους ο Παναθηναϊκό, Εσπερίδες Καλλιθέας και Απόλλωνα Χαλκίδας. Στον 2ο όμιλο αγωνίζονται οι Απόλλων Πάτρας, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, ΠΑΟΚ και Ηρόδοτος.

Όπως τονίστηκε η προσπάθεια του Αστέρα ξεκινά την Τρίτη (18/6) στις 13.00, ενώ την Τετάρτη (19/6) αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Χαλκίδας επίσης στις 13.00 και την Πέμπτη (20/6) τις Εσπερίδες Καλλιθέας (12.30). Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από την Παρασκευή (21/6), ξεκινούν τα χιαστί παιχνίδι και η διοργάνωση θα κλείσει με την τελική φάση που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/6).