Ο Θεολόγης δεν είναι πια κοντά μας…

Ο αγνός φίλαθλος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αλλά και υπολοίπων συλλόγων του μπάσκετ της περιοχής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών

Ενας από τους πιο αγνούς φίλους του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, δεν είναι πλέον μαζί μας. Το πρωί του Σαββάτο 15/6 έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Θεολόγης Τσιρογιάννης σε ηλικία 63 ετών! Ήταν γνωστός σε όλους για την μεγάλη αγάπη που έτρεφε προς την ομάδα μπάσκετ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Ήταν πάντα δίπλα της και την στήριζε με όλους τους τρόπους, τόσο αυτή όσο και τους παίκτες που κατά καιρούς φορούσαν τη φανέλα της. Ήταν γνωστός απλά και μόνο με το «μικρό του όνομα» αλλά και τη φωνή του που ξεχώριζε. Έδινε το παρόν σε όλα τα γήπεδα και στήριζε όλες τις ομάδες της Καβάλας.

Την είδηση την έκανε γνωστή με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο παράγοντες της ΕΚ Καβάλας Σωτήρης Βεζερτζής που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Θεολόγης δεν είναι πια κοντά μας! Ένας αγνός φίλαθλος του μπάσκετ και όχι μόνο, ένας αγνός φίλαθλος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ένας άνθρωπος που αγαπούσε πάνω από όλα τους παίκτες και τον αγαπούσανε και αυτοί, που τους περίμενε έξω από το γήπεδο ότι ώρα και να γυρνούσε η ομάδα από μακρινά παιχνίδια, που τους έφερνε πάντα μπανάνες στις προπονήσεις στους αγώνες, που ήξερε τα στατιστικά των αντιπάλων, που τον ήξεραν και αυτοί θα μου πεις… Και ποιος δεν γνώριζε τον Θεολόγη, δεν θα είναι ξανά στην κερκίδα! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»!

Η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 17/6 στην εκκλησία της Ν. Ηρακλείτσας.