Τεχνικό SUP: Στην κορυφή της Ευρώπης με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος η Καβαλιώτισσα αθλήτρια Ρέα Λογοθέτη [βίντεο]

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας

Με χρυσό μετάλλιο από την καβαλιώτισσα αθλήτρια, Ρέα Λογοθέτη στο Technical SUP Women και αργυρό από τον Δούκα Φαίδωνα στο Technical SUP Men συνεχίζονται οι επιτυχίες της εθνικής ομάδας η οποία βρίσκεται στο Szeged της Ουγγαρίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SUP.

Η 18χρονη αθλήτρια από την Καβάλα συνεχίζει τις επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο, αποδεικνύοντας ότι με το ταλέντο της και τη σκληρή δουλειά με το προπονητικό team ο δρόμος προς την κορυφή δεν είναι άπιαστο όνειρο, γεμίζοντας παράλληλα με περηφάνια την Ελλάδα και την πόλη από την οποία κατάγεται.

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

Η Ρέα Λογοθέτη μας έκανε πάλι υπερήφανους! Με μία εξαιρετική εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό SUP, πιστοποιώντας το ταλέντο και τις ικανότητές της σε μια ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια κατάφερε να σημειώσει τεράστιες επιτυχίες και να παραμείνει στην κορυφή, έχοντας τη στήριξη εγνωσμένης αξίας προπονητών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, SUP και Surfing, καθώς και της οικογένειάς της. Γνωρίζοντας το ήθος και τον χαρακτήρα της, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία του αθλήματος.

Δείτε βίντεο από την απονομή