Το Σωματείο Μαγείρων Ζαχαροπλαστών και λοιπού Προσωπικού Κουζίνας διοργανώνει 27 και 28 Μαρτίου 2025 στο Ηράκλειο της Κρήτης ένα διήμερο σεμινάριο δέκα ωρών για επαγγελματίες με τίτλο “Hi-end Modern Mediterranean Cuisine” και προσκεκλημένο τον Θάσιο executive chef, Γιάννη Μαρινόπουλο.
Το σεμινάριο είναι ήδη sold out, ωστόσο θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας αν υπάρξουν ακυρώσεις, ενώ όσοι και όσες ενδιαφέρονται ακόμα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 6948 506571.