Παράνομος μετανάστης οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο

Η σύλληψη έγινε σε περιοχή της Ξάνθης από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας – Προσπάθησε να ξεφύγει προκαλώντας φθορές σε όχημα της αστυνομίας

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 11-5-2024 σε περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή την 7-5-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος όπως προέκυψε παρέμενε παράνομα στη Χώρα, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και προσέκρουσε με το ανωτέρω αυτοκίνητο σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας φθορές, ενώ ακολούθως ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, με αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί σε αγροτική έκταση. Κατασχέθηκε το αφαιρεθέν όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.