ΕΠΣ Καβάλας: Νέες συνεργασίες στο Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο

Διαβάστε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της μικτής ομάδας Κ-16 και ποιοι θα είναι οι υπεύθυνοι για τα πρωταθλήματα υποδομών

Σε νέες συνεργασίες αναφορικά με τη στελέχωση θέσεων που έχουν να κάνουν με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, αλλά και σε ανανέωση σε κάποιες άλλες προχώρησε η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας. Η ανακοίνωση της αναφέρει σχετικά:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των νέων συνεργασιών της στο κομμάτι του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα τμήματα υποδομών και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ποδοσφαιριστών.

Έτσι, λοιπόν, όσον αφορά το κομμάτι των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας, νέος προπονητής για την ομάδα Κ-16 θα είναι ο Γιάννης Κουμλιάς με άμεσο συνεργάτη του τον Δημήτρη Αμπατζή. Στην ομάδα Κ-14 προπονητής θα παραμείνει ο Αργύρης Ελευθεριάδης, έχοντας δίπλα του τον επί σειρά ετών παράγοντα του Κεραυνού Κρηνίδων Μπάμπη Χατζησάββα.

Από κει και πέρα, ως προς τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2024-2025, υπεύθυνος διοργάνωσης τους θα είναι ο επί χρόνια παράγοντας του Νέστου Χρυσούπολης Μάνος Δρόσος με συνεργάτες του τους κ.κ. Γιώργο Τίτη, Αλέξη Μελισσόπουλο, Γιώργο Αγγελίδη και Θεόφιλο Χατζηστάθη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση/πληροφορία σχετικά με τα τμήματα υποδομών και τις μικτές ομάδες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν πλέον να απευθύνονται στους νέους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής:

  • Γιάννης Κουμλιάς (τηλ. 6936744470)
  • Αργύρης Ελευθεριάδης (τηλ. 6973549204)
  • Δημήτρης Αμπατζής (τηλ. 6946474346)
  • Μπάμπης Χατζησάββας (τηλ. 6979166181)
  • Μάνος Δρόσος (τηλ. 6972889397)

Η Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο των ιθυνόντων του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου της Καβάλας».