ΕΠΣ Καβάλας: Και εγένετο Βύρωνας Β’

Ο ιστορικός σύλλογος θα παρουσιαστεί με 2η ομάδα, ξεκινώντας από τη Β’ κατηγορία, η οποία θα είναι το «σκαλί» για τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου και ο «προθάλαμος» για την ανδρική

Με δύο ομάδες θα εκπροσωπηθεί η ομάδα του Βύρωνα την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ΕΠΣ Καβάλας! Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Καβάλας, έγινε και επίσημα γνωστό ότι εκτός από την ανδρική ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο (όπως άλλωστε συμβαίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια), στη Β’ κατηγορία θα πάρει μέρος και ο Βύρωνας Β’. Η ομάδα αυτή που θα έχει ως υπεύθυνος της τον Αντώνη Τραγαντζόπουλο θα αποτελέσει το επόμενο «σκαλί» για τα ουκ ολίγα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας, η οποία λειτουργεί υποδειγματικά και φέρνει πολλά θετικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα θα είναι και «προθάλαμος» για την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Και εγένετο Βύρωνας Β’! Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η οικογένεια του Βύρωνα μεγαλώνει, οδήγησε τη διοίκηση του σωματείου μας στη σύσταση μιας νέας ομάδας που από την σεζόν 2024-25 θα αγωνίζεται στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Βύρωνας Β’ είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε μετά από δουλειά και αφοσίωση. Θα απορροφήσει τους δεκάδες αθλητές μας που βγαίνουν από την Ακαδημία μας ενώ θα τους δίνεται και η δυνατότητα να ενταχθούν και στη μεγάλη ομάδα. Υπεύθυνος για το Βύρωνα Β’ είναι το μέλος του ΔΣ Αντώνης Τραγαντζόπουλος.

Δηλώνουμε χαρούμενοι και έτοιμοι να οδηγήσουμε το Βύρωνα Καβάλας σε μια εποχή ανάπτυξης και συνεχούς εξέλιξης».