ΕΟΣ Καβάλας 1933: Κατακτητής της κορυφής στο 2ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου [φωτογραφίες]

Μεγάλη αγωνιστική και διοργανωτική επιτυχία στον β’ αγώνα της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο αναρριχητικό πεδίο Ρέμβης στη Ν. Ηρακλείτσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 το 2ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου – Β’ Αγώνας που διεξήχθη στο αναρριχητικό πεδίο Ρέμβης στην Ν. Ηρακλείτσα, από τον ΕΟΣ Καβάλας 1933, την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης και τον Δήμο Παγγαίου!

Ο ΕΟΣ Καβάλας 1933 με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους αθλητές που ταξίδεψαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος για να συμμετέχουν στον αγώνα, για την ευγενή τους άμιλλα και το όμορφο κλίμα που υπήρχε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και τονίζει ότι «μας τίμησαν με την συμμετοχής τους ο ΕΟΣ Κομοτηνής, ο ΕΟΣ Κοζάνης, ο ΕΟΣ Κορίνθου, ο Πεζοπορικός Όμιλος Αθηνών, ο ΕΠΟΣ Φυλής, ο ΕΟΣ Τρίπολης, ο ΕΟΣ Ιωαννίνων, ο ΕΟΣ Έδεσσας και ο ΕΟΣ Σπάτων. Ο σύλλογός μας συμμετείχε με εννέα αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν το βάθρο σε πολλές κατηγορίες».

Νικητές του Β’ Αγώνα στην κατηγορία ανδρών αναδείχθηκαν οι:

  • 1ος Νικητής Τσομακίδης Απόστολος ΕΟΣ Καβάλας 1933
  • 2ος Νικητής Παπανικολάου Νικόλαος ΕΟΣ Καβάλας 1933
  • 3ος Νικητής Αποστολίδης Γεώργιος ΕΟΣ Καβάλας 1933

Νικήτριες του Β’ Αγώνα στην κατηγορία Γυναικών αναδείχθηκαν οι:

  • 1η Νικήτρια Παρασκευοπούλου Σοφία ΕΟΣ Καβάλας 1933
  • 2η Νικήτρια Κατσατούρη Σπυριδούλα Π.Ο.Α
  • 3η Νικήτρια Καλλονή Καλλιόπη Ο.Σ. Σπάτων

Νικητές του Πανελληνίου Κυπέλλου αναρρίχησης βράχου και των δύο αγώνων αναδείχθηκαν οι

  • 1ος Ανδρας Οικονόμου Δημήτρης ΕΟΣ Κορίνθου
  • 1η Γυναίκα Καλλονή Καλλιόπη ΕΟΣ Σπάτων

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού Χρήστο Μποσπότη που βρίσκονται πάντα δίπλα στις  εκδηλώσεις  και δράσεις του συλλόγου.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη μας που βοήθησαν στην οργάνωση και στην διεξαγωγή του αγώνα, τον γιατρό Χρήστο Μυλωνίδη, τους χορηγούς  POLO CENTER , το Οινοποιείο Τσικρικώνη, τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Παγγαίου PLANET, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα N. Καβάλας και την εταιρεία Επιγραφές Μέτσικας» καταλήγει ο ΕΟΣ Καβάλας 1933.