Έρχεται ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο για τα κολυμβητικά τμήματα του ΝΟΘΑ Καβάλας

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου θα είναι και πάλι σε εγρήγορση σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα-Διαβάστε αναλυτικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις

Ακόμη ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο για τα κολυμβητικά τμήματα του ΝΟΘΑΚ στην Αλεξανδρούπολη, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλετζάκης».

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 ο ΝΟΘΑΚ θα λάβει μέρος στους Θερινούς Αγώνες Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών με 32 αθλητές και αθλήτριες.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 παίρνει τη σκυτάλη το τμήμα της αγωνιστικής κατηγορίας στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με 25 συμμετοχές πρωί και απόγευμα.

Ένα ευχάριστο διάλειμμα ακολουθεί με τους αγώνες της κατηγορίας μίνι προ αγωνιστικής οι οποίοι θα διεξαχθούν σε ενδιάμεσο χρόνο το Σάββατο και ο ΝΟΘΑΚ έχει 26 συμμετοχές.

Τέλος την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 σε δυο αγωνιστικές περιόδους το πρόγραμμα κλείνει και πάλι η αγωνιστική κατηγορία.

«Η χαρά του αθλητισμού συγκεντρωμένη σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα αλλού με πίεση, αλλού με χαμόγελα, πάντα όμως με γνώμονα την εξέλιξη! Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Θα είμαστε όλοι εκεί. Μια πόλη, μια ομάδα… ΝΟΘΑΚ», αναφέρει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.

Δείτε εδώ τις συμμετοχές της Α´ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.