ΕΟΣ Καβάλας 1933: Τα εύσημα στους αθλητές και όσους στήριξαν τους αγώνες αναρρίχησης

Ανακοίνωση για τα αγωνιστικά και διοργανωτικά επιτεύγματα μετά την ολοκλήρωση του 2ου Κυπέλλου Αναρρίχησης Βράχου στο αναρριχητικό πεδίο της Νέας Ηρακλείτσας

Τα εύσημα στα μέλη του Ομίλου που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους στο 2ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου που πραγματοποιήθηκε στο αναρριχητικό πεδίο της Νέας Ηρακλείτσας, δίνει με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΕΟΣ Καβάλας 1933. Επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί τους ουκ ολίγους που δούλεψαν για την επιτυχία της διοργάνωσης. Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στον αγωνιστικό τμήμα αναρρίχησης βράχου του ΕΟΣ Καβάλας 1933 που συμμετείχε αλλά και κατέκτησε κύπελλα, μετάλλια και διακρίσεις. Ευχόμαστε να παραμείνουν πάντα τόσο ανταγωνιστικοί, να απολαμβάνουν την αναρρίχηση με ασφάλεια και να είναι μια παρέα!

Β’ Αγώνας 2ου κυπέλλου αναρρίχησης βράχου

-Κατηγορία ανδρών
1ος  Τσομακίδης Απόστολος
2ος Παπανικολάου Νικόλαος
3ος Αποστολίδης Γεώργιος

-Κατηγορία γυναικών
1η Παρασκευοπούλου Σοφία

Οι αθλητές μας Λάζαρης Παναγιώτης, Μαυρίδης Παντελής,  Καρράς Νικόλαος ανέβηκαν στο βάθρο της ηλικιακής κατηγορίας.
Επίσης συμμετείχαν οι Βαιόπουλος Νικόλαος και Σταματιάδης Γεώργιος, και στην κατηγορία open ο Παρσαλίδης Γεώργιος γνωστός ως και πολυεργαλείο του συλλόγου!

θέλαμε να ευχαριστούμε το μέλος μας Λιόντο Γεώργιο για την πολύτιμη βοήθεια του στη διάνοιξη νέων μονοπατιών και σε όλα όσα πρόσφερε το τριήμερο του αγώνα.
Επίσης, στον Παρσαλιδη Γεώργιο για την χωρίς όρια συνεισφορά του, τόσο για την προετοιμασία των διαδρομών  όσο και σε κάθε άλλη ανάγκη που προκύπτει και χρειάζεται τεχνική υποστήριξη.

Κλείνοντας να δώσουμε συγχαρητήρια στους κριτές που υπομονετικά αφιέρωσαν 8 ώρες με χαμόγελο αλλά και για την εμψύχωση που πρόσφεραν στους αθλητές, στον αντιπρόεδρο του συλλόγου Μαυρίδη Παντελή, στον τεχνικό σύμβουλο του αγώνα Αρχοντή Εξακοΐδη, τον χαράκτη του αγώνα Μπόσκο Απόστολο και τον βοηθό χαράκτη Βακόνδιο Κωνσταντίνο.
Η συνεισφορά όλων ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμη σε οποιαδήποτε έκφανση της!

Ο πάντα αφανής (εκ προθέσεως) πρόεδρος Παπαποστόλου Θεόδωρος δεν θέλει συστάσεις και ευχαριστήρια αλλά η αναρριχητική ομάδα οφείλει να του αναγνωρίσει την συνεχή εγρήγορση και συνεισφορά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου»!