Σοφία Ιωσηφίδου: Δεύτερη στην Ελλάδα στα 100μ εμπόδια στον Βόλο με… «ρεκοράρα»! [βίντεο]

Η Καβαλιώτισσα αθλήτρια τερμάτισε στα 13"18 πετυχαίνοντας την 7η επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα! - «Ήταν μια ονειρική κούρσα», δήλωσε η ίδια

Μια εξαιρετική κούρσα έκανε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στον Βόλο η Σοφία Ιωσηφίδου στα 100μ με εμπόδια, που της χάρισε τη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τη συναθλήτριά της Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έχει δείξει φέτος τον καλύτερό της εαυτό, βελτιώνοντας για τρίτη φορά το ατομικό της ρεκόρ μέσα στη φετινή σεζόν καθώς στον Βόλο τερμάτισε σε χρόνο 13”18 για να «διαλύσει» το 13”42 που είχε κάνει που είχε κάνει τον Μάιο στο μίτινγκ Βενιζέλεια.

Η Ιωσηφίδου έχει φτιάξει μία καλή βαθμολογία στο ράνκινγκ που της επιτρέπει από τώρα να στοχεύει στις μεγάλες διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς ενώ, όπως δηλώνει και στο GWomen, ανυπομονεί να συνεχίσει.

«Έκανα ρεκοράρα, δεν το περίμενα με τίποτα. Πίστευα ότι θα κάνω ρεκόρ σήμερα, αλλά γύρω στα 13.30 περίπου. Απλά, νομίζω, έβαλα κάτω τα πόδια μου δυνατά και βγήκε. Δόξα τω Θεώ δεν χτύπησα κανένα εμπόδιο, οπότε όλα καλά. Πήγαν κατ’ ευχήν. Ήταν, δηλαδή, μια ονειρική κούρσα μπορώ να πω. Ήταν όλα ιδανικά.

Είναι πολύ σημαντικό που χτίζω το ράνκινγκ τώρα. Βέβαια θα ήθελα λίγο πιο νωρίς να το είχα ξεκινήσει, αλλά δεν θέλω να είμαι καθόλου αχάριστη. Δεν το σκέφτομαι καν. Συνεχίζουμε για φέτος και του χρόνου», δήλωσε στο GWomen.