ΕΠΣ Καβάλας: Σημαντικές μεταγραφές από Αετό Οφρυνίου και Μακεδονικό Αγιάσματος

Ο Αετός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαήλ Παπαδόπουλου και ο Μακεδονικός του Παναγιώτη Πεντεζίδη

Σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις έκαναν γνωστές μέσα στο Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Καβάλας, που προετοιμάζονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ξεχωρίζει η μεταγραφή του Ραφαήλ Παπαδόπουλου στον Αετό Οφρυνίου και του Παναγιώτη Πεντεζίδη στον Μακεδονικό Αγιάσματος. Αναλυτικά:

Αετός Οφρυνίου: Μετά την απόκτηση του Κυριάκου Βακιρτζή και του νεαρού Γιώργου Σαββίδη, ο Αετός που δεν έχει κρύψει τις μεγάλες φιλοδοξίες του για την επόμενη χρονιά στην Α’ κατηγορία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαήλ Παπαδόπουλου. Η ανακοίνωση του συλλόγου (που όπως πάντα είναι ξεχωριστή) αναφέρει: «Και «Πύργος» στον Αετό. Άλλη μια μεταγραφική επιτυχία για τον Αετό αφού στα ασπρόμαυρα ντύθηκε ο Ραφαήλ Παπαδόπουλος. Ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής θα είναι ο πύργος στα μετόπισθεν της ομάδας μας που θωρακίζεται ακόμα πιο πολύ. Ράφα καλώς ήρθες ρε ψηλέ»!

Μακεδονικός Αγιάσματος: Σε μια σημαντική προσθήκη, ύστερα από την απώλεια του Παύλου Ιβανίδη, που αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους, προχώρησε η ομάδα. Απέκτησε τον Παναγιώτη Πεντεζίδη από την Ξάνθη. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά: «Ο Μακεδονικός Αγιάσματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτης Πεντεζίδης .Φτάνει ως πρωταθλητής Ξάνθης με το βιογραφικό του να συνοδεύουν παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Ένας μετρονόμος στη μεσοεπιθετική γραμμή, ελέγχει το ρυθμό, ανεβοκατοβάζοντας το τέμπο ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα.  Ένταση στα μαρκαρίσματα, βλέπει δίχτυα, έτοιμος να αναδείξει τις ικανότητες του και να συστηθεί στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού Αγιάσματος ευχόμενοι καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς».

ΑΕ Καβάλας: Ένα δικό της επιστρέφει στην ΑΕ Καβάλας. Πρόκειται για τον Μανώλη Μπρέκου, ο οποίος μετά από τον Αετό Οφρυνίου, τον ΑΟΚ και την Μπαμ FC, γυρίζει στη βάση του! Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας ανακοινώνει την επιστροφή του Μανώλη Μπρέκου. Ο Μανώλης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα μας και μεταπήδησε στο ανδρικό τμήμα. Οι ομάδες που αγωνίστηκε ήταν ο Αετός Οφρυνίου, ΑΟ Καβάλα, Μπάμ fc. Μανώλη καλώς όρισες»! Στην ομάδα παραμένουν και τη νέα χρονιά οι Σωτήρης Λεγάτος και Δημήτρης Σιαματάς.

Θεαγένης Θάσου: Αρκετά νέα πρόσωπα προστέθηκαν στη σύνθεση του νέου ΔΣ του συλλόγου, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν. Πρόεδρος πάντως παραμένει ο Ιορδάνης Γαλόπουλος. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: Μετά την σημερινή εκλογική διαδικασία, προέκυψε νέο Δ.Σ. με αρκετά νέα πρόσωπα στο σχήμα του. Στη θέση του προέδρου θα συνεχίσει να είναι ο Γαλόπουλος Ιορδάνης, ενώ ως τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι εξής: Μέντζας Παναγιώτης, Περικλέους Γεώργιος, Φούφας Ευθύμιος, Καφετζής Νικόλαος, Καζόλη Αικατερίνη και Στεργιάδη Ευθυμία. Τις επόμενες ημέρες, αφού συγκροτηθεί το Δ.Σ. σε σώμα, θα ανακοινωθούν τα καθήκοντα και η θέση του κάθε μέλους. Καλή και δημιουργική θητεία»!

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Μετά από εξάμηνο παραχώρησης του στον Κεραυνό Καλλιράχης ο Χρήστος Λορέτζος επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του που μεγάλωσε και μεγαλούργησε, προσφέροντας ένα ποιοτικό ποδόσφαιρο στο νόμο Καβάλας. «Χρηστάρα Καλωσόρισες και πάλι στην ομάδα» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.