Αλέξανδρος Σκλάβης: Για 14η φορά Πανελληνιονίκης στο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής IPSC

Ο Καβαλιώτης αθλητής διακρίθηκε στην κατηγορία Standard με τον Σκοπευτικό Όμιλο Νομού Καβάλας-Αν όλα πάνε καλά με το Σκοπευτήριο του Κοκκινοχώματος το επόμενο Πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στην Καβάλα

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου 2024 διεξήχθη ο τελευταίος σε σειρά αγώνας Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής IPSC στο σκοπευτήριο του Περάματος Ιωαννίνων με συνολικά 265 συμμετοχές από όλη τη χώρα.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος, καθώς με θερμοκρασίες μέχρι 38 βαθμούς Κελσίου οι αθλητές κλήθηκαν να αγωνιστούν σε 18 διαφορετικά στάδια σε δύο ημέρες.Ο Σκοπευτικός Όμιλος Νομού Καβάλας ήταν και πάλι εκεί με τέσσερις αθλητές σε δύο κατηγορίες.

Ο Αλέξανδρος Σκλάβης για μια ακόμη φορά αναδείχτηκε Πανελληνιονίκης στην κατηγορία Standard. Αν και με μηδενισμένο στο 7ο στάδιο λόγω βλάβης του όπλου του, η εμπειρία και το επίπεδό του φάνηκαν αρκετά για να κερδίσει την κατηγορία και να στεφθεί για 14η φορά Πανελληνιονίκης. Στην ίδια κατηγορία ο Χρύσανθος Τόλιας και ο Ιωάννης Κιτσουκάκης κατέκτησαν την 45η και 46η θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Open ο Ιωάννης Τόλιας κατέκτησε την 11η θέση.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2025 και αν όλα πάνε καλά με το Σκοπευτήριο του Κοκκινοχώματος ο Σκοπευτικός Όμιλος Νομού Καβάλας θα φιλοξενήσει το επόμενο Πανελλήνιο Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής IPSC στην Καβάλα.