Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητάει αναβολή της συζήτησης για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό στον Δήμο Καβάλας

Με ανακοίνωση του ο Χρήστος Ποτόλιας τονίζει ότι το θέμα είναι πολύ  σοβαρό και ότι ο χρόνος προετοιμασίας λίγος, οπότε προτείνει να μεταφερθεί στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Την αναβολή της συζήτησης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη δημιουργία «Αναπτυξιακού Οργανισμού» στον Δήμο Καβάλας ζητάει με ανοιχτή επιστολή του προς τη διοίκηση αλλά και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ο Χρήστος Ποτόλιας. Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης θεωρεί ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρά και ότι ο χρόνος που είχαν όλοι για να μελετήσουν την εισήγηση λίγος και ζητάει να μεταφερθεί στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του σώματος.

Η Ανοιχτή επιστολή αναφέρει σχετικά:

«Δήμαρχε κ. Θ. Μουριάδη, στη 16η/10-06-2024 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εισάγεται μεταξύ άλλων θέμα για δημιουργία “Αναπτυξιακού Οργανισμού” (Α.Ο.) στο Δήμο.

Επειδή θεωρούμε ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά σε μεγάλο βαθμό, καθοριστικό θα λέγαμε, τόσο τους εργαζόμενους του Δήμου όσο και κυρίως τους συνδημότες μας.

Επειδή την εισήγηση για το συγκεκριμένο θέμα τη λάβαμε τρεις μέρες (06/06/2024) πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη.

Επειδή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε για την επόμενη (10/06/2024) των ευρωεκλογών.

Επειδή οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν έχουν ενημερωθεί διεξοδικά για το θέμα (δεν έγινε κοινοποίηση των εισηγήσεων ούτε στη διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο).

Και επειδή το “τρένο της ανάπτυξης” δεν πρόκειται να χαθεί για μία αναβολή λίγων ημερών.

Σας καλούμε να αναβάλλετε για επόμενη συνεδρίαση το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα να εισαχθεί ως μοναδικό επόμενης συνεδρίασης και αφού ενημερωθούν προηγούμενα διεξοδικά οι εργαζόμενοι στο Δήμο».