11ο Paggaio Trail Run: Ένας υπέροχος αγώνας που είχε σύμμαχο τον καιρό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αγώνας που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Καβάλας 1933 στο Παγγαίο όρος – Διαβάστε τους νικητές στις κατηγορίες των 27 και των 10 χιλιομέτρων

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για άλλη μία φορά, ολοκληρώθηκε το 11ο Paggaio Trail Run, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου. Ο καταπληκτικός καιρός, που ήταν σύμμαχος της διοργάνωσης, χάρισε στους αθλητές έναν υπέροχο αγώνα τόσο στα 27 όσο και στα 10 χιλιόμετρα. Φέτος για πρώτη φορά διοργανώθηκε με επιτυχία κι ένας αγώνας χιλίων μέτρων για τους μικρούς μας φίλους.

Μεγάλοι νικητές στα 27 χιλιόμετρα ήταν οι:

Γενική Κατηγορία Ανδρών

-1ος Ανδρονικίδης Ελευθέριος με χρόνο 2 ώρες και 48 λεπτά (ρεκόρ διαδρομής)
-2ος Τσιαμπούλας Ιωάννης με χρόνο 2 ώρες και 59 λεπτά
-3ος Καράπαλης Νικόλαος με χρόνο 3 ώρες και 09 λεπτά

Γενική Κατηγορία Γυναικών

-1η Πανταζή Κωνσταντίνα με χρόνο 3 ώρες και 49 λεπτά
-2η Μπρέτσα Μαρία με χρόνο 3 ώρες και 53 λεπτά
-3η Τυρμάκη Ελένη με χρόνο 3 ώρες και 57 λεπτά

Μεγάλοι νικητές στα 10 χιλιόμετρα ήταν οι:

Γενική Κατηγορία Ανδρών

-1ος Παναγιώτης Λίτσας με χρόνο 0:48:09
-2ος Θεοδωράκης Ιωάννης με χρόνο 0:48:56
-3ος Ραδής Γιώργος με χρόνο 0:49:11

Γενική Κατηγορία Γυναικών

-1η Βάβλα Στέλλα με χρόνο 0:57:46
-2η Σιαχούδη Έλενα με χρόνο 0:58:40
-3η Ποριάζογλου Ευγενία με χρόνο 0:59:38

Το ευχαριστώ του ΕΟΣ Καβάλας 1933

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο θεσμικό υποστηρικτή μας το Δήμο Παγγαίου. Ευχαριστούμε επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δωματίων Παγγαίου «Το Γεφύρι» για την υπέροχη φιλοξενία και το μοναδικό αγκάλιασμα του αγώνα. Τους χορηγούς μας που κάνουν αυτό τον αγώνα πραγματικότητα «Θερμοπλαστική ΑΒΕΕ», «ΤΣΙΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ-ΞΥΛΕΙΑ- ΜΟΝΩΣΗ», «Green Pallet Package Solutions», «ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ Ιδέες για το περιβάλλον», «Οινοποιείο ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ», «Venezia Cuisine», «Εμινίδης Νικόλαος Ηλεκτρονικά Εξαρτήματα – Ηλεκτρονικά Είδη», «Ονείρων Γεύσεις», «Geopsis Maps & Guides». Την «Αφοι Δερμιτζάκη ΑΒΕΕ», το Νίκο Κασαστογιάννη και την Eυστράτιος Φασουλάς-EUROPROVOLI για τα μοναδικά βραβεία των μεγάλων νικητών καθώς και τη «Τhe North Face» για τα υπέροχα δώρα τους. Τη Διασωστική Ομάδα Καβάλας για τη στελέχωση του σταθμού τροφοδοσίας «ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ» και την παροχή πρώτων βοηθειών. Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Ν. Καβάλας για την ετοιμότητάς τους στην παροχή πρώτων βοηθειών στα πρώτα και τελευταία 4 δύσκολα χιλιόμετρα. Τέλος ευχαριστούμε το Φυσιολατρικό Όμιλο Παγγαίου Planet,  τους απίστευτους εθελοντές και τα μέλη του Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 που στελέχωσαν τους σταθμούς τροφοδοσίας και βοήθησαν σε όλη την προετοιμασία του αγώνα!

Ο ΕΟΣ Καβάλας 1933 ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά και πιο συγκεκριμένα για τις 4 Μαΐου 2025 τονίζοντας στην ανακοίνωση του ότι «το Paggaio Trail Run δε σταματάει εδώ, σύντομα θα ακολουθήσουν νέες δραστηριότητες. Μείνετε συντονισμένοι…»!