Συνάντηση Μαρκόπουλου-Κυριακίδη στη Θάσο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και ο Δήμαρχος Θάσου συζήτησαν για προβλήματα που άπτονται του νησιού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών

Τη Θάσο και τον Δήμαρχο Θάσου, Ελευθέριο Κυριακίδη επισκέφτηκε την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θάσου, Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Θάσου, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Ιωάννη Γεωργίου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Σταύρου Τσολάκη, ο Δήμαρχος Θάσου ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Μαρκόπουλο για τα ζητήματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που απασχολούν τον Δήμο Θάσου και το νησί.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Θάσου επισήμανε τη συνεχή και αγαστή συνεργασία με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την επίλυση των προβλημάτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της Θάσου.

Ο κ. Μαρκόπουλος δεσμεύτηκε για την άμεση επαναδημοπράτηση του ημιτελούς έργου της ιρλανδικής διαβάσεως στην περιοχή των Μαριών με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου.