Και όμως, τα βιβλία μπορούν να θεραπεύσουν! Μια ιδιαίτερη εκδήλωση από το 18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας

Ανακαλύψτε τη μαγεία της βιβλιοθεραπείας μαζί με την καβαλιώτισσα art-therapist, βιβλιοθεραπεύτρια και συγγραφέας, Στεφανία Τσακιράκη και γιορτάστε τα εγκαίνια της Σχολικής Βιβλιοθήκης του Σχολείου

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς τα βιβλία μπορούν να θεραπεύσουν, να εμπνεύσουν και να μεταμορφώσουν τη ζωή μας; Ανακαλύψτε τη μαγεία της βιβλιοθεραπείας σε μια μοναδική εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και τις Εκδόσεις Φυλάτος την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στις 18:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Η προσκεκλημένη, Στεφανία Τσακιράκη, είναι καβαλιώτισσα art-therapist, βιβλιοθεραπεύτρια και συγγραφέας. Σε αυτήν την ξεχωριστή Γιορτή Βιβλιοθεραπείας θα εισάγει τους παρευρισκόμενους σε αυτήν την τέχνη μέσα από ένα Σεμινάριο Βιβλιοθεραπείας, αλλά και παρουσιάζοντας το βιβλίο της «Η τέχνη μου να Είμαι εγώ» (εκδόσεις Φυλάτος).

Τη συζήτηση θα εμπλουτίσουν ο Ανδρέας Vikalpo Βαρδάκας, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, η Καλλιόπη Σωτηρέλη, καθηγήτρια αγγλικών και Διευθύντρια του Γυμνασίου Κεραμωτής και η Νέλη Τερζούδη, Παιδαγωγός-Εκπαιδευτικός στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας. Συντονίζει η Κατερίνα Τσαούση, Παιδαγωγός-Εκπαιδευτικός στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

«Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί και τα εγκαίνια της δημιουργίας της Σχολικής Βιβλιοθήκης στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας. Ας γιορτάσουμε μαζί αυτό το σημαντικό γεγονός που ανοίγει νέα παράθυρα στον κόσμο της γνώσης και της ανάπτυξης. Κάθε νέα βιβλιοθήκη είναι παράθυρο στον κόσμο και πρέπει να γιορτάζεται», αναφέρει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.

Είσοδος ελεύθερη.