Ένωση Συλλόγων Γονέων Καβάλας: Έρχονται οι «Αγώνες Λέξεων 2024»…

Ο διαγωνισμός ορθογραφίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί για 10η φορά, θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Βασίλης Βασιλικός»

Μια διοργάνωση που πλέον είναι θεσμός θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 26/5 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καβάλας. Πρόκειται για τον διαγωνισμό ορθογραφίας «Αγώνες Λέξεων 2004» στον οποίο συμμετέχουν μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Καβάλας και ο οποίος διοργανώνεται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καβάλας και τον τοπικό Σύλλογο Εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καβάλας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» σας προσκαλούν στον 10ο διαγωνισμό Ορθογραφίας «Αγώνες Λέξεων 2024» , που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης».

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις στις 11.00 το πρωί με τη διεξαγωγή του προκριματικού γύρου. Το απόγευμα στις 19.00 θα διεξαχθεί ο τελικός μεταξύ των 30 καλύτερων γραπτών του προκριματικού γύρου για να αναδειχτούν οι τρεις πρώτοι οι οποίοι και θα βραβευτούν με μετάλλια και ο πρώτος με κύπελλο. Σημειώνεται ότι ο τελικός γύρος είναι προφορικός και ανοιχτός για το κοινό.

Οι τρεις πρώτοι θα πάρουν ως δώρο από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι το οποίο αφορά στην ορθογραφία, ενώ τα 30 παιδιά του τελικού θα λάβουν έπαινο συμμετοχής και από ένα αναμνηστικό δώρο.