Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας: Το συμπέρασμα είναι ένα: Η Καλαμίτσα είναι μια λαϊκή πλαζ και έτσι θέλουμε να παραμείνει

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσους συμμετείχαν στην Πανκαβαλιώτικη εκστρατεία - Χρησιμοποιήθηκαν 70 μεγάλες σακούλες και 240 γάντια μιας χρήσεως για τον καθαρισμό της ακτής

Τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συμμετείχαν στην Πανκαβαλιώτικη εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2/6 στην Καλαμίτσα, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας. Ο Σύλλογος που πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει δεκάδες άλλους συλλόγους της πόλης τονίζει ότι με την εκστρατεία αυτή πέρασε το μήνυμα ότι το μέλλον των παιδιών μας το φτιάχνουμε εμείς με τις πράξεις μας και ότι η παραλία της Καλαμίτσας ανήκει στους Καβαλιώτες.

Στην εκστρατεία χρησιμοποιήθηκαν 70 μεγάλες σακούλες και 240 γάντια μιας χρήσεως, απ’ όλους όσους συμμετείχαν στον καθαρισμό της Ακτής.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου έχει ως εξής:

«Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους Συλλόγους αλλά και τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο  που συμμετείχαν στον καθαρισμό της Καλαμίτσας.
– 240 γάντια μιας χρήσης χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του καθαρισμού από τον Σύλλογο μας.
– 70 μεγάλες σακούλες, 30 από τον Δήμο Καβάλας.
– 200 νερά από τον Σύλλογο μας.
-Η συγκίνηση μεγάλη από τη συμμετοχή του κόσμου.
-Ήταν 2 ώρες που όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, περάσαμε 2 όμορφα μηνύματα.
«Το μέλλον των παιδιών μας το φτιάχνουμε εμείς με τις πράξεις μας. Αγαπάμε και φροντίζουμε το περιβάλλον».

«Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες και αυτό το δείξαμε όλοι με την παρουσία μας».
-Το συμπέρασμα ένα: Η Καλαμίτσα είναι μια λαϊκή πλαζ και έτσι επιθυμούμε να παραμείνει».