Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο: Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Καβάλα

Στο Διεθνές Συνέδριο για την Ηλεκτρονική, την Μηχανική Φυσική και την Επιστήμη της Γης θα πραγματοποιηθεί στην Μεγάλη Λέσχη θα παρουσιαστούν πάνω από 100 εργασίες και θα συμμετέχουν επιστήμονες από περισσότερες από 15 χώρες του κόσμου

Το τριήμερο 19-21 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα το διεθνές επιστημονικό συνέδριο International Conference on Electronics, Engineering Physics and Earth Science (EEPES 2024, http://eepes.eu/). Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 17:30 στον 1ο όροφο της «Μεγάλης Λέσχης».

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Φυσικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια University of Ruse “Angel Kanchev” και το πανεπιστήμιο University of Telecommunications and Post της Σόφιας. Αναμένεται να παρουσιαστούν περισσότερες από 100 εργασίες και θα συμμετέχουν επιστήμονες από περισσότερες από 15 χώρες του κόσμου.

Το συνέδριο αναμένεται να λειτουργήσει και φέτος σαν ζωντανή πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ ερευνητών και επαγγελματιών τόσο από τη βιομηχανία όσο και από τον ακαδημαϊκό χώρο που εργάζονται σε έρευνα και ανάπτυξη εφαρμογών σε όλους τους τομείς της φυσικής και της συναφούς τεχνολογίας, όπως η Φυσική Μηχανικών, η Επιστήμη Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρονικά, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Μαθηματικά, Έξυπνα υλικά κ.λπ..