ΣΦΓΤ Καβάλας: Μπορεί κάποιος που κατέχει Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας να λιβελογραφεί ανεξέλεγκτα και με θράσος;

Θόδωρος Θεοδωρίδης και Βασίλης Λιόγκας διαψεύσουν «ως απολύτως συκοφαντικό και βρώμικο» δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας το οποίο αναφέρεται ονομαστικά στους ίδιους

Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για τη διάσωση της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας Θόδωρος Θεοδωρίδης και Βασίλης Λιόγκας διαψεύσουν «ως απολύτως συκοφαντικό και βρώμικο» δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας το οποίο αναφέρεται ονομαστικά στους ίδιους, τονίζοντας ότι «ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, όσα μέσα και αν χρησιμοποιηθούν εναντίον μας».

Τι ανέφερε το δημοσίευμα
Σκοτώνεται μαθαίνω το δίδυμο των «ηγετών» των μπαχαλάκιδων της ΣΤΕΓΗΣ Θεοδωρίδης και Λιόγκας με τη νέα διοίκηση της Στέγης γιατί τα χρήματα που μάζεψε το δίδυμο από τις προσφορές του κόσμου δεν τις απέδωσαν ως όφειλαν στην νέα διοίκηση αλλά τις κράτησαν και κάλυψαν τα έξοδα 4 δικηγόρων που έχασαν και τις προθεσμίες. Να σημειώσω εδώ ότι οι δικηγόροι που επιλέχθηκαν και πληρώθηκαν ήταν και από τους φανατικούς του «κάτω τα χέρια από την ΣΤΕΓΗ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κ. κ. Θεοδωρίδη και Λιόγκα

Η επιχειρούμενη κατασυκοφάντηση του αγώνα μας για τη διάσωση της Στέγης δε μας πτοεί, ούτε πρόκειται να ανακόψει το πρωτοφανές, αυθόρμητο και συνειδητό κύμα συμπαράστασης υπέρ της παραμονής του ιστορικού Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών στην επί 65ετία έδρα του, παραχωρηθείσα εσαεί σ’ αυτόν για την αδιατάρακτη λειτουργία του.

Διαψεύδουμε ως απολύτως συκοφαντικό και βρώμικο το δημοσίευμα της εφημερίδας «7η ΜΕΡΑ» (“evdomimera”), που αναφέρεται ονομαστικά σε εμάς.

Ήδη και ο ΣΦΓΤ το έχει διαψεύσει. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, όσα μέσα και αν χρησιμοποιηθούν εναντίον μας.

Ρωτάμε κάθε αρμόδια αρχή:

  • Μπορεί κάποιος που κατέχει Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας να λιβελογραφεί ανεξέλεγκτα και με θράσος;
  • Πώς μπορεί να προστατευτεί ο απλός πολίτης-θύμα απύθμενης λασπολογίας και ύβρεων;