«Βούλιαξε» από κόσμο το πάρκο Φαλήρου για το γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμουδίων [φωτογραφίες]

Περίπου 2.000 φίλοι του Συλλόγου, αλλά και τουρίστες, συμμετείχαν στη φετινή εκδήλωση, η οποία φέτος διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο πάρκο Φαλήρου

Με πολύ κόσμο και χωρίς… καταγγελίες από ενοχλημένους πολίτες ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2024 το 10ο καλοκαιρινό γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμουδίων.

Περίπου 2.000 φίλοι του Συλλόγου, αλλά και τουρίστες, συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία φέτος διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο πάρκο Φαλήρου Καβάλας.

Το μουσικό σχήμα «Μπάντα Τέτοια» στα παραδοσιακά και οι μουσικοί Γερμανίδης-Αρμπαντίδης στα ποντιακά τραγούδια έδωσαν τον παλμό για τον κόσμο που συγκεντρώθηκε από κάθε γωνιά της Καβάλας, τους τουρίστες και τους πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής που έδωσαν το «παρών».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν: Τα μέλη και τους φίλους μας, που αγκάλιασαν θερμά την εκδήλωση, τους ακούραστους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους χορηγούς και τους δωροθέτες μας για την οικονομική στήριξη, τους αδελφούς πολιτιστικούς συλλόγους για το πνεύμα αλληλεγγύης που επιδεικνύουν μεταξύ τους, τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της πόλης και το Center TV για την προβολή της εκδήλωσης και τέλος, τους κατοίκους της πόλης μας, για την υπομονή και την κατανόησή τους. Επίσης ευχαριστεί όσους βοήθησαν από τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, το Λιμεναρχείο Καβάλας και τον Δήμο Καβάλας. Σας ευχαριστούμε! Καλό καλοκαίρι!», αναφέρει ο Σύλλογος στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του.