1ο Γυμνάσιο Καβάλας: Μια κίνηση που «σκλάβωσε» τον Σύλλογο Γονέων με Αυτισμό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά των παιδιών της Γ’ τάξης του σχολείου με την οποία εκφράζεται η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη τους

Σε μια κίνηση που «σκλάβωσε» στην κυριολεξία το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ΠΕ Καβάλας προχώρησαν οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Καβάλας! Αντί θα ξοδέψουν τα χρήματα που μάζεψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, από διάφορες δραστηριότητες τους, για δικούς τους σκοπούς αποφάσισαν να τα προσφέρουν στον σύλλογο, αναγνωρίζοντας έτσι το σπουδαίο έργο που αυτός επιτελεί.

Η κίνηση έγινε γνωστή από την ανακοίνωση του Συλλόγου με την οποία ευχαριστεί τα παιδιά, τους γονείς και τους καθηγητές τους με την οποία εκφράζουν τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη τους, τονίζοντας παράλληλα ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία της πόλης μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ΠΕ Καβάλας ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους μαθητές της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Καβάλας για την σημαντική δωρεά τους.

Πραγματικά είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι από αυτούς τους μικρούς μαθητές που είναι τόσο ευαισθητοποιημένοι και κοινωνικά ενεργοί. Αντί να ξοδέψουν τα χρήματα που μάζεψαν στην διάρκεια όλης της χρονιάς από τις δραστηριότητές τους, αποφάσισαν να τα δωρίσουν σε έναν καλό σκοπό.

Είμαστε ευγνώμονες που επέλεξαν τον Σύλλογό μας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που καλούμαστε να εκτελέσουμε. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς, τους καθηγητές και την ευρύτερη σχολική κοινότητα του 1ου Γυμνασίου Καβάλας. Αυτές οι πράξεις ενθαρρύνουν την προσπάθεια του συλλόγου μας να προσφέρουμε στα παιδιά και τα μέλη μας μία ποιοτική καθημερινότητα και ένα καλύτερο μέλλον και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία της πόλης μας».