Καβάλα: Καλλιτεχνικό εργαστήρι Graffiti Stencil για παιδιά και εφήβους στον κήπο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς [φωτογραφίες]

Το εργαστήριο αποτελεί παράλληλη δράση της έκθεσης «1913-2024: Η διαχρονική πορεία του Στρατού στην ιστορία της Καβάλας»

Ένα υπέροχο καλλιτεχνικό εργαστήρι Graffiti Stencil για παιδιά και εφήβους στον κήπο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας έστησε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουνίου η γραφίστρια-εικαστικός, Θώμη Αγγέλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2024».

Το εργαστήριο αποτελεί παράλληλη δράση της έκθεσης «1913-2024: Η διαχρονική πορεία του Στρατού στην ιστορία της Καβάλας» η οποία λειτουργεί στις αίθουσες της Λέσχης μέχρι τις 1 Ιουλίου 2024 σε συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας και της ΧΧ ΤΘΜ «Μεραρχία Ιππικού Μακεδονία».

Μετά την παρουσίαση της τεχνικής Graffiti Stencil από την κ. Αγγέλου, τυπώθηκαν μπλουζάκια με σχέδια εμπνευσμένα από το έμβλημα της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας.

Στην παραπάνω εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Υποστράτηγος, Ηλίας Κωστάκης, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, μέλη της τοπικής κοινότητας Καβάλας και πολλοί διερχόμενοι τουρίστες που έγιναν… καλλιτέχνες μέσα σε λίγα λεπτά.

*Φωτογραφίες: Κώστας Σαραϊδάρης