Η Λέσχη Ποντίων Καβάλας στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Δήμο Ζίτσας στα Ιωάννινα [φωτογραφίες]

Οι μουσικοί και οι χορευτές της Λέσχης απέσπασαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού για την εξαιρετική τoυς εμφάνιση

Η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας προσκεκλημένη από το Δήμο Ζίτσας ταξίδεψε στα Ιωάννινα και συμμετείχε στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Ολυμπιάδα 2024», παρουσιάζοντας την μουσικοχορευτική παράδοση του Ποντιακού Ελληνισμού, αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού για την εξαιρετική της εμφάνιση!

«Η αποτύπωση της ψυχής της χορευτικής ομάδας και των μουσικών μας ήταν ένα δείγμα του πόσο αγαπάμε τις ιστορικές καταβολές μας και αναδεικνύουμε την πλούσια την πλούσια πολιτιστική μας ταυτότητα» αναφέρει η ανακοίνωση της Λέσχης!

Μουσικοί συντελεστές:
Ποντιακή λύρα-τραγούδι: Αντώνης Σιδηρόπουλος
Νταούλια: Τάσος Κεκρίδης, Θοδωρής Αλεξιάδης

Θερμά συγχαρητήρια στην χορευτική μας ομάδα, στη χοροδιδάσκαλο Ματίνα Τσουλφίδου και τους μουσικούς για την άψογη παρουσία τους!

Στην υποδοχή των χορευτικών συγκροτημάτων ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος προσέφερε αναμνηστικά δώρα!

Τον Δήμο Καβάλας εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εκπρόσωπος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας Έλσα Βακιρτζή προβάλλοντας ταυτόχρονα και προϊόντα των επιχειρήσεων της περιοχής μας.

«Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ζίτσας για την πρόσκληση, την άριστη συνεργασία και την άψογη φιλοξενία μας! Συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση του Φεστιβάλ! “Πάντα με το καλό να ανταμώνουμε”» καταλήγει η ανακοίνωση!