Μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έλαμψαν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Orpheus Soloists

Βραβεία και έπαινοι για τις Κρυσταλλία–Μαρκέλλα και Δέσποινα-Ραφαηλία Ζαχαριάδου αλλά και τον Σωτήρη Παπαδόπουλο στον διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης

Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που πέτυχαν οι ταλαντούχοι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Orpheus Soloists 2024 στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια Ζαχαριάδου Κρυσταλλία-Μαρκέλλα απέσπασε το Β΄ Βραβείο και η Ζαχαριάδου Δέσποινα-Ραφαηλία έλαβε Έπαινο και οι δύο μαθήτριες της τάξης βιολιού της κας. Ζλάτκα Ζλάτεβα, τις οποίες συνόδευε στο πιάνο η καθηγήτρια του ΔΩΚ Ελπίδα Μπαξεβάνη.

Επίσης, στον ίδιο διαγωνισμό, ο μαθητής Παπαδόπουλος Σωτήρης της τάξης κιθάρας του Διευθυντή του ΔΩΚ Φώτη Κουτσοθόδωρου έλαβε έπαινο στην Ά κατηγορία.

«Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, τους γονείς και στους καθηγητές για τις επιτυχίες αυτές. Ευχόμαστε σε όλους ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και ελπίζουμε ότι με την πορεία και την πρόοδό τους θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο στους συμμαθητές τους» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, διά βίου μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης Απόστολος Μουμτσάκης!