Θέλεις να γίνεις εθελοντής στο Φεστιβάλ Φιλίππων;

Ανοιχτό κάλεσμα των διοργανωτών του Φεστιβάλ που φέτος κλείνει 67 χρόνια ζωής – Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής και μέχρι πότε κατατίθενται οι αιτήσεις

Αγαπάς το θέατρο; Σου αρέσει να βρίσκεσαι συχνά στο παρασκήνιο; Θέλεις να αποκτήσεις ενεργό ρόλο στην προετοιμασία ενός από τα ιστορικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα; Το Φεστιβάλ Φιλίππων σε περιμένει.

Το Φεστιβάλ Φιλίππων συμπληρώνει φέτος 67 χρόνια ζωής και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα εθελοντών προς όλους τους ενδιαφερόμενους, άνω των 18 ετών, για την επερχόμενη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 Ιουλίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2024 τόσο στην πόλη της Καβάλας, όσο και στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων.

«Θεωρούμε τους εθελοντές που στηρίζουν ενεργά με τη δράση τους τόσα χρόνια το Φεστιβάλ Φιλίππων, πολύτιμο και αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας.

Καλούμε λοιπόν όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά – ή και πολύ ενεργά – στην προετοιμασία και στη διεξαγωγή του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων να μπουν στο σύνδεσμό https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesPmhmqXe3afv7ex04wYOFutRj0dwKRLZ1QrSeoyNdf9ScSQ/viewform?usp=sf_link και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα» αναφέρει η ανακοίνωση του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Αιτήσεις συμμετοχής έως και την Κυριακή 16/6/2024.
Πληροφορίες (καθημερινά 10.00-14:00) στο τηλ: 2510220876.
*Στους εθελοντές θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

– Το Φεστιβάλ Φιλίππων δέχεται αιτήσεις από όλα τα άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
– Επιθυμητή η γνώση ξένης γλώσσας (κατά προτίμηση αγγλικά), καθώς και η προηγούμενη σχετική εμπειρία.