67o Φεστιβάλ Φιλίππων: Οδηγίες για τους κατόχους προσκλήσεων για την παράσταση «Ορέστεια» του Αισχύλου

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης θεατών που αναμένεται να την παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων , οι κάτοχοι προσκλήσεων οφείλουν να ενημερώσουν για την έλευσή τους τουλάχιστον μια ημέρα πριν

Η τριλογία Ορέστεια του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 20.30 στο πλαίσιο του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης θεατών που αναμένεται να παρακολουθήσουν την παράσταση, γίνεται γνωστό ότι οι κάτοχοι προσκλήσεων του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων οφείλουν να ενημερώσουν για την έλευσή τους τουλάχιστον μια ημέρα πριν.

Σημειώνεται ακόμα ότι θα επιτρέπεται η είσοδος αυστηρά και μόνο στους κατόχους και τον/την/τ@ συνοδό τους. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κάτοχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 ώρες γραφείου.